sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Maalaus jatkuu edelleen.

Viime viikonloppuna päätytuvan katon maalaus jäi kesken kun pääsi maali loppumaan. Viikolla saatiin uusi lasti maalia ja maalaushommat jatkuivat. Päätytuvan katto maalattiin loppuun ensimmäisen kerran. Katto vaatii vielä toisen maalikerroksen, joten ensi viikonloppuna urakka jatkuu.
Tuvan seinäpaneeleihin valittiin väriksi Ottosonin vehnänharmaa. Ensin tehtiin mallipalat eri vaaleusasteilla: perusmaali, 25% titaanivalkoista ja 50% titaanivalkoista. Valittiin sitten 50% titaanivalkoisella sekoitettu maali. Sävy osuu melko hyvin yksiin Strawberry Thief-tapetin räkättirastaan sävyn kanssa.
Rakennustelineet toimivat paneelien kuivaustelineenä.
Lauantaipäivä meni minulta keittiökaappien parissa. Asensin mikrohyllyn ja liesituulettimen, sekä loput kahvat laatikoihin ja nupit oviin.
Sunnuntaiaamupäivälla istuteltiin kasvillisuutta. Aurinkoinen päivä oli ja pikku pakkanen. Alppiruusu löysi paikan talon koillispäädystä. Lisäksi istutettiin sinne sun tänne yksi luumupuu, yksi kuusi, kolme mäntyä, kaksi vaahteraa ja yksi tammi. Keväällä sitten nähdään kuinka nuo selviytyvät talven tuiskeesta. 
Tuvan lattia sai kolmannen ja viimeisen kerroksen maalia. Seuraavaksi pitää ennen tapetointia maalailla patteriputket. Porstuakamarin lattian maalasin myös kolmannen kerran.
Loput paneelinpätkät maalattiin vielä sunnuntaina päivän päätteeksi. Ei kauaa nokka tuhissut kun oli apuvoimia paikalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.